Commercieel Talent

Solliciteer dan!

Commercieel Talent

Wij zoeken jonge, hongerige professionals die barsten van de creativiteit en ambitie!

Full-time · Amsterdam

iBOOD Academy

In 2005 betrad iBOOD de markt als een pionier in e-commerce. Sindsdien hebben we constant de status quo uitgedaagd en geïnnoveerd in de wereld van inkoop. 

Bij ons draait alles om het ontketenen van creativiteit en ambitie, ongeacht je werkervaring of diploma’s. Het is dan ook met groot genoegen dat we ons nieuwste initiatief aankondigen: de iBOOD Academy, een broeinest van inkooprevolutionairen.

Veel bedrijven hechten nog steeds (te) veel waarde aan diploma's en werkervaring. Bij iBOOD Academy verwerpen we deze conventionele benaderingen volledig. We geloven dat de toekomst van inkoop draait om creativiteit, ambitie en potentieel. Je CV is voor ons niet de doorslaggevende factor; je bereidheid om te innoveren en je inzet voor het vak wél.

Wat maakt de iBOOD Academy anders? We breken radicaal met de vastgeroeste regels die de traditionele inkoopwereld beheersen. Bij ons geen saaie takenlijstjes of rigide trajecten. In plaats daarvan kijken we naar motivatie en out-of-the-box denken als leidraad voor toelating tot de iBOOD Academy.

Eenmaal binnen, zul je geen conventionele opleiding ervaren. Hier nemen we je mee op een reis om jouw unieke talenten te ontdekken, je te specialiseren en je ideale plek te vinden binnen ons Purchase team. Deelnemers combineren vanaf dag één werken in de praktijk met leren. De eerste lichting iBOODers die deze opleiding hebben doorlopen, is reeds een feit.

Blikken we terug op onze bijna twintig jaar aan geschiedenis, dan zien we de iBOOD Academy als een mijlpaal in onze reis naar een ware inkooprevolutie. 

Sluit je aan!

We nodigen iedereen uit om de traditionele inkoopwereld met ons op zijn kop te zetten. Durf anders te denken en sluit je aan bij onze revolutie!

#iBOODAcademy #TeamiBOOD #InkoopRevolutie #GeenDiplomaNodig #HongerigeWolf