Junior Buyer

Solliciteer dan!

JUNIOR BUYER

Heb jij een passie voor SALES en ben jij gemotiveerd om te starten als JUNIOR BUYER? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!

Fulltime · Amsterdam

Wat houdt de job van een JUNIOR BUYER in?

Jij verkent dagelijks het verreikende spectrum van diverse producten binnen één specifieke categorie. iBOOD is begonnen met enkel hardcore elektronicadeals, maar heeft inmiddels ook de categorieën van producten in Sports & Fashion, DIY, Consumer Electronics en Home & Living. Én er staan meer nieuwe categorieën op de agenda! 

In jouw functie ga je samenwerken met de beste inkopers om uiteindelijk miljoenen iBOOD’ers te laten genieten van de beste deals! Wij vertrouwen blind op jouw smaak en gaan ervan uit dat jij een frisse wind doet waaien door onze afdeling. Op die manier ga jij op zoek naar items die nog ontbreken in onze portfolio en sluit je deals die onmogelijk lijken. Je houdt scherp in de gaten wat de iBOOD-gebruiker verlangt en weet hier goed op in te spelen.

Hoe ziet jouw dag er als JUNIOR BUYER uit?

 • Je werkt nauw samen met jouw team en de leveranciers om de deals van begin tot eind vorm te geven. 
 • Je wordt geïnspireerd op beurzen om nieuwe markten en doelgroepen te verkennen.
 • Je werkt samen met onze afdeling Content om deals het best tot hun recht te laten komen.
 • Je houdt de voorraden nauwlettend in de gaten en hebt een gedetailleerd inzicht in onze beschikbare hoeveelheden en inkoopmogelijkheden. 

En wie ben jij?
Je hebt passie voor sales, inkoop- en/of accountmanagement en deze vakgebieden spreken jou het meeste aan! Je haalt motivatie uit het behalen van doelen en kijkt ernaar uit om jouw categorie uit te breiden tot een waar imperium. Je gaat met enthousiasme van start om belletjes te plegen en deals voor elkaar te krijgen.

Je haalt een kick uit het binnen hengelen van de mooiste merken en doet er alles aan om die samenwerking tot een succes te maken. Zo weet jij succes - of het uitblijven daarvan - te analyseren tot in het kleinste detail en vervolgens om te zetten in een nóg sterkere strategie.

Je tovert een lach op de gezichten van leveranciers en partners wanneer je ze opbelt en deze lach weet je door te trekken binnen je team. Bovendien blijft je inspiratie constant stromen, deel je enthousiast nieuwe ideeën en ben je op de hoogte van de laatste trends. 

Hoe ziet de deal er voor jou uit?

 • Eem fulltime positie in ons inkoopteam met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • Een marktconform salaris en bonusregeling.
 • Een goed georganiseerde pensioensregeling en allerlei doorgroeikansen.
 • Een waanzinnig team van collega's, die jouw werk elke dag weer leuk maken! 

 • Elke maandag én vrijdag een volledig verzorgde lunch.

 • Diverse befaamde teamuitjes, een pooltafel én onze eigen iBOOD-bar met Heineken op de tap!
 • Een feestcommissie die elke maand zorgt voor (leed)vermaak!

iBOOD?

Bij iBOOD stillen we dagelijks de koopjeshonger van duizenden. Elke 24 uur hebben we minstens zes nieuwe, hete dagdeals en elke drie dagen kakelverse Flash Sales met heel veel moois. Je zou ons gerust de vers markt van de lekkerste deals mogen noemen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

En wil je ons team komen versterken als JUNIOR BUYER? 
Neem dan contact met ons op! 

Stuur een mailtje met jouw CV of neem contact op met onze PEOPLE Partner Jeannette (020-8208155).