Medior Developer

Solliciteer dan!

Medior Ontwikkelaar

Kom jij ons team versterken?

Full-time · Amsterdam

iBOOD?

iBOOD is een grote daily deal site en een snelgroeiend e-commerce platform. Wij zijn een team van ongeveer 100 medewerkers, gevestigd in Amsterdam. We werken continu aan de beste internet deals.   

We breiden uit naar meer shops, meer talen en meer landen. iBOOD heeft een open, collaborative en leuke cultuur, gericht op het dagelijks leveren van uitstekende deals van A-merken voor onze klanten.   


Ons tech team

Ons diverse tech team telt diverse nationaliteiten en werkt op een agile manier. Engels is onze voertaal. We opereren echter zonder sprints, retrospectives en andere ceremonies. We splitsen ons taakgericht op in kleinere teams voor aankomende work items, waarbij de strategie en richting is bepaald door de tech board.   

Iedereen in ons team heeft unieke kennis en ervaringen, en we werken nauw samen. We hebben een hybride manier van werken, waarbij we zowel op ons kantoor in Amsterdam programmeren als thuiswerken. Dit jaar staat in het teken van een near full-time terugkeer naar kantoor. 

We passen de principes van SOLID toe, hebben een duidelijk voorgeschreven architectuurstijl, gebruiken DDD, TBD en TDD in al onze repositories. Tests worden uitgevoerd op verschillende stadia in onze GitLab pipelines, die zijn opgezet als infra-as-code. Wanneer deployments en tests op een pipeline slagen, worden onze check-ins geautomatiseerd gepromoot naar productie. We hanteren veel open source, met name het open-source @thisagile/easy framework.   

We onderhouden ook ons uitgebreide landschap aan bestaande applicaties, die zijn gebaseerd op een aantal tech stacks, waaronder Python en PHP. Tegelijkertijd bouwen we aan ons nieuwe platform, dat is gebaseerd op een micro-applicaties en microservices-architectuur, die we realiseren in Typescript, Node.js, React, Next.js, React Native, Flutter, MongoDB, GitLab, SonarQube, Jest, Debezium, Terraform en de service van het Google Cloud Platform en Akamai.   


Wil je ons team versterken?

We zijn momenteel op zoek naar een of twee nieuwe ontwikkelaars in ons team. 

Hoe zit het met jou?

Voor onze vacature zijn wij op zoek naar iemand die graag samenwerkt met het team en openstaat voor een hybride werkomgeving, waarbij de nadruk ligt op werken op ons kantoor in Amsterdam West. Wij stimuleren zoveel mogelijk terugkeer naar kantoor, dus woon je bij voorkeur in Amsterdam of de omliggende regio.

Je hebt minimaal een HBO- of universitaire opleiding in Computer Science. Daarnaast werk je graag volgens de Agile-methode en heb je minimaal 3 jaar dagelijkse ervaring met de programmeertaal TypeScript.

 • Je vindt het leuk om dagelijks bij te dragen aan het ontwikkelen van ons nieuwe platform, en tegelijkertijd aan de verdere renovatie van onze bestaande “klassieke” systemen (ERP, CRM, CMS, ESB) die zijn ontwikkeld in PHP, Java, Python. Ervaring met tenminste 2 van deze stacks is derhalve van belang.  

 • Naast het beheren van onze objectgeorienteerde code in onze “klassieke” systemen, programmeren wij vooral functioneel. Ervaring met functional programming en monadic code is daarom zeer relevant voor deze job.   

 • Je werkt al 3 jaar iedere dag met de programmeertaal TypeScript. 

 • Je bent gewend om tests te schrijven en te onderhouden voor alle code die je maakt en aanpast. 

 • Je hebt aantoonbare meer dan 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van microservices op basis van Node.js, Express.js.  

 • Je hebt 3 jaar ervaring met het open source framework Easy.ts, dat wij gebruiken voor al onze development.  

 • Tenminste 2-3 jaar ervaring met React, React Native en het ontwikkelen van micro-applicaties is aanwezig. Als je ook ervaring hebt met Flutter strekt dat ter aanbeveling.  

 • Voor het beheer en onderhoud van ons ERP systeem, is kennis en ervaring met Python en het open source systeem Odoo een sterk pluspunt.   

 • Voor het beheer en onderhoud van ons CMS en PIM systeem, is kennis en ervaring met PHP en het open source systeem PimCore een aanbeveling.   

 • Je kunt omgaan met zowel relationele databases (Postgres, MySQL, SQLServer) als document databases (MongoDB), en Redis, in de Google Cloud.   

 • Je hebt zeker 2-3 jaar ervaring met het Google Cloud Platform (GCP). Aanvullende kennis en ervaring van Firebase is meegenomen.  

 • Ervaring met Akamai is een pre.  

 • Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat.   

Hoe ziet deze deal er voor jou uit?

 • Je wordt fulltime lid van de Tech afdeling van iBOOD.   

 • Een marktconform salaris (CAO retail) en een goede pensioenregeling.   

 • Een keuze om jezelf verder te ontwikkelen, door middel van cursussen.   

 • Een nieuwe laptop.   

 • Meer dan 100 geweldige collega's die van elke werkdag een feest maken.   

 • Leuke en inspirerende teamborrels, zoals month meets en town halls.   

 • Een volledig gevulde iBOOD bar met een eigen Heineken-tap.   

 • Een pooltafel op de 2e verdieping om stoom af te blazen.   

Solliciteer!

Wil je ons team versterken als Medior Ontwikkelaar?
Dan horen we graag van je! Klik op de grote oranje knop hieronder.   

Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar onze HR-adviseur Jeannette. 

Let op: recruitment of wervingsbureaus gelieve niet te reageren.